Dit is de OpgroeiPraktijk

 De OpgroeiPraktijk is een kleinschalige instelling voor Jeugd GGZ en biedt specialistische jeugdzorg in de vorm van onderzoek en behandeling van psychische problemen, klachten en stoornissen bij kinderen, jongeren en gezinnen.

De OpgroeiPraktijk heeft zorgcontracten  met de samenwerkende Gemeenten in Zorgregio Hart van Brabant, Zuid Holland Zuid en Amsterdam. Je kunt bij ons terecht  op verwijzing van het wijkteam/jeugdteam van je Gemeente of van de huisarts/POH-GGZ, kinderarts, jeugdarts of psychiater.

Met ons team van betrokken en ervaren psychologen, onze positieve benadering, persoonlijke aandacht en praktische oplossingsgerichte programma’s geven we inzicht in waar klachten vandaan komen en nog belangrijker concrete handvaten en oplossingen om het leven van je kind weer op de rit te krijgen.

De OpgroeiPraktijk is samen met Carehouse (onze organisatie voor ontwikkelingsgerichte begeleiding) en Perspectief (onze organisatie voor volwassenen GGZ) onderdeel van de Levéo Groep.

Loopt je kind vast in zijn leven en heb je hulp nodig omdat je er zelf niet meer uit komt of wil je informatie over de klachten die je kind heeft en wat je er aan kan doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Klik in het menu links op Psychologisch onderzoek voor meer info over onderzoek, op Psychotherapie voor meer info over onze behandelingen of op een van de Hulpgebieden voor meer info over verschillende soorten klachten en problemen.