Verwijzers

De OpgroeiPraktijk komt voort uit de afdelingen voor Kinder en Jeugd van Perspectief en voorheen Ampla. Wij zijn een kleinschalige Jeugd GGZ instelling en bieden al meer dan 25 jaar hulp bij het onderzoeken en behandelen van psychische problemen, klachten en stoornissen bij kinderen, jongeren en gezinnen.

Wij hebben locaties in Amsterdam, Dordrecht, Haarlem, Hilversum en Tilburg waar wij werken met een deskundig team van BIG geregistreerde Klinisch psychologen, GZ Psychologen BIG, Orthopedagogen NVO, Psychologen NIP en Sociaal Pedagogisch Hulpverleners.

U kunt uw cliënt aan ons doorverwijzen voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling. Nadere informatie over onze expertise en hulpgebieden is te vinden in het linker menu.

Doorverwijzing
Als huisarts/POH-er, Wijkteam/Jeugdteam, kinderarts, jeugdarts of psychiater kunt u uw cliënt gemakkelijk verwijzen via ons online verwijsformulier. In verschillende regio’s kunt u daarnaast ook verwijzen via www.zorgdomein.nl

Overleg
Heeft u een cliënt en wilt u afstemmen over de juiste doorverwijzing en eventuele wachttijden, belt u dan gerust met ons Centraal Informatie en AanmeldPunt (CIAP):  088-1232680 of mail naar info@deopgroeipraktijk.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Levéo Groep
De OpgroeiPraktijk is onderdeel van de Levéo Groep bestaande uit de OpgroeiPraktijk, CareHouse en Perspectief.

CareHouse biedt ontwikkelingsgerichte begeleiding voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking zoals een Autisme Spectrum stoornis, ADHD of een licht verstandelijke beperking. Samen oefenen wij vaardigheden in praktijk- en schoolsituaties zowel individueel als in groepsverband. CareHouse heeft verschillende vestigingen in Nederland. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.carehouse.nl of bel met 088- 1232660.

Bij Perspectief kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van volwassenen met psychische klachten, problemen en stoornissen. Perspectief heeft een vestiging in Tilburg en Dordrecht. Kijk voor meer informatie op www.perspectief.net of bel met 088-1232670.

Triage
De OpgroeiPraktijk biedt verwijzers praktische ondersteuning in de vorm van online diagnostische screening van psychische klachten en problemen gekoppeld aan onze verwijswaaier. Meer weten? Bel of mail ons, wij komen graag bij u langs.