Waarom kiezen voor De OpgroeiPraktijk?

Te vaak merken wij dat kinderen en jongeren onnodig lang rondlopen met psychische klachten en problemen of vragen op dit terrein. De drempel om hulp te vragen en je problemen met anderen te bespreken is hoog en daarmee stijgt het water soms tot aan de lippen. Daarom staan bij ons de volgende elementen centraal in onze hulpverlening aan jou:

Wij streven naar korte wachttijden, neem voor informatie over de actuele wachttijden contact met ons op. 
Uit ervaring weten we dat de klik tussen jou, je kind en de psycholoog en je eigen invloed op het samenstellen van het behandeltraject op maat belangrijk zijn voor het herstel. Dit bepalen we dan ook samen.
De OpgroeiPraktijk maakt gebruik van de laatste inzichten in onderzoek en behandelmethodes en de resultaten die hiermee worden behaald. Wij werken met een team van uitsluitend BIG geregistreerde Klinisch psychologen, GZ-psychologen en Psychologen NIP aan het bieden van de beste en snelste weg naar een oplossing voor je klachten.
Niets is zo vervelend als het hebben van psychische klachten waarin je kind vastloopt zonder dat er zicht is op de oorzaken en oplossingen ervan. Met onze uitgebreide tests en deskundige onderzoeksmethoden zijn wij in staat om snel vast te stellen wat er aan de hand is. Vanuit dit inzicht kunnen wij concrete handvatten bieden om de klachten te verminderen.
Als we de oorzaken van je klachten hebben vastgesteld kunnen we samen aan de slag en concreet werken aan een oplossing. Het is tijd om samen vooruit te kijken. Voor het merendeel van de klachten, problemen en stoornissen bij kinderen geldt dat een verandering in denken, gedrag of gevoel de belangrijkste bijdrage levert aan het oplossen of verminderen van de klachten. De omgeving van je kind (ouders, school) leveren daarbij een belangrijke bijdrage, dus die ondersteunen we ook met onze behandelprogramma’s.
Bij De OpgroeiPraktijk staat de tevredenheid van onze klanten en het resultaat van onze hulpverlening centraal in alles wat wij doen en wat wij willen verbeteren. Wij kijken terug op succesvolle behandelingen in de afgelopen jaren en veel tevreden klanten. Door middel van structurele effectmeting en klanttevredenheid onderzoek werken wij continu aan de verdere verbetering van onze hulp.