Over ons

De OpgroeiPraktijk is een kleinschalige instelling voor Jeugd GGZ en biedt specialistische jeugdzorg in de vorm van psychologisch onderzoek en behandeling van psychische problemen, klachten en stoornissen bij kinderen, jongeren en gezinnen.

De OpgroeiPraktijk heeft zorgcontracten in verschillende zorgregio’s.  Je kunt bij ons terecht op verwijzing van het wijkteam/jeugdteam van je gemeente of van de huisarts/POH-GGZ, kinderarts, jeugdarts of psychiater.

Met ons team van betrokken en ervaren psychologen en orthopedagogen, onze positieve benadering, persoonlijke aandacht en praktische, oplossingsgerichte programma’s geven we inzicht in waar klachten vandaan komen en nog belangrijker: concrete handvatten en oplossingen om het leven van je kind weer op de rit te krijgen.

Loopt je kind vast in zijn leven en heb je hulp nodig, omdat je er zelf niet meer uit komt of wil je informatie over de klachten die je kind heeft en wat je er aan kan doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Hiervoor kun je nog meer bij ons terecht
De OpgroeiPraktijk is onderdeel van de Levéo Groep om nog betere zorg op maat te bieden op zowel behandeling als begeleiding. De groep bundelt de krachten van drie complementaire zorgorganisaties: CareHouse (begeleiding), De OpgroeiPraktijk (behandeling tot 18 jaar) en Perspectief (behandeling vanaf 18 jaar).